pharmacy in usa pharmacie en france apotheke in deutschland farmacia em espanha farmacia in italia farmacia em portugal
RSS лента

Все записи дневника

1. Анатолій ГРИЦЕНКО: «Російський газ потрібен Бойку, Фірташу, президентам – Україні він

«Російський газ Україні не потрібен взагалі. Україні Бог дав стільки власних енергетичних ресурсів – і газ, і нафту, і гідроенергетику, і найкрупніші ...
  2. Анатолій ГРИЦЕНКО: Абсолютно чітко зрозуміло, що справи Тимошенко та Луценка – це пом

«Випустити Тимошенко і Луценка з тюрми може лише Янукович. Чи зробить він це? Моя відповідь: скоріше ні, ніж так. Я не думаю, щоб Янукович їх саджав ...
  3. Анатолій ГРИЦЕНКО: «Армія у сьогоднішньому стані Україні не потрібна»

«Армія у сьогоднішньому стані Україні не потрібна» - таку тезу озвучив народний депутат України Анатолій Гриценко під час прес-конференції, ...
  4. Анатолій ГРИЦЕНКО: «Жодної реформи в країні нема, всі реформи - блеф»

22 березня в Eкспертному клубі «Чиста політика» відбулась прес-конференція народного депутата України, лідера партії «Громадянська позиція», ...
  5. Нова ініціатива – місцевий референдум

1 березня в експертному клубу "Чиста політика" відбулась прес-конференція, присвячена старту проекту „Реформа інституту місцевого референдуму: ...

Чернигов    Черниговский городской портал    Черниговская доска объявлений. Объявления Чернигова и области    Энциклопедия Чернигова    Черниговский форум