pharmacy in usa pharmacie en france apotheke in deutschland farmacia em espanha farmacia in italia farmacia em portugal
RSS лента

Последние записи

1. Журналістські справи

Сьогодні, коли Україні кидає виклик інформаційна та гібридна війна, коли багато людей не розуміють, чим професійна журналістика відрізняється ...
    Категории
    Без категории
  2. Пробіжка по резиденції "втікача №1" - Забіг "Втеча з Межигір'я"

Моє знайомство з українськими забігами на 10 кілометрів продовжується і на цей свій вибір вирішив зупинити на черговому забігові, що проходив територією музею. І цього ...
    Миниатюры Миниатюры Нажмите на изображение для увеличения
Название: 262337713_5361940487155322_1300806616980860558_n.jpg
Просмотров: 9
Размер:	101.5 Кб
ID:	195  
  3. Бігові клуби України

Своє знайомство з бігом розпочинав з пробіжок на самоті стежками київського парку “Перемога”. Так як по типу своєї особистості мене можна ...
    Миниатюры Миниатюры Нажмите на изображение для увеличения
Название: bmA1H.jpg
Просмотров: 36
Размер:	101.6 Кб
ID:	188  
  4. У вас есть долг от 141 000 до 3 млн гривен? Что делать? Отвечает кредитный адвокат.

Полезная информация для тех, кто не может отдать долги и не знает, как поступить. Коротко расскажу все варианты, актуальные на 12 мая 2020 года. ...
  5. Бізнес на підручниках (Для кого пишуть підручники англійської мови?)

Бізнес на підручниках (Для кого пишуть підручники англійської мови?)

З деякого часу в Україні англійська мова в обов’язковому порядку вивчається з першого класу. А ...

Чернигов    Черниговский городской портал    Черниговская доска объявлений. Объявления Чернигова и области    Энциклопедия Чернигова    Черниговский форум