pharmacy in usa pharmacie en france apotheke in deutschland farmacia em espanha farmacia in italia farmacia em portugal
RSS лента

demchenkov.press

1. День місцевого самоврядування

Сьогодні, 7 грудня, відзначають День місцевого самоврядування. Я відмовився брати участь у спільних урочистих зборах депутатів обласної ради, ...
  2. Коментар Ярослава Демченкова щодо його виключення з Ради Партії "Фронт змін"

У неділю, 4 грудня в Києві в центральному офісі партії«Фронт Змін» відбувся закритий з'їзд. Одним з рішень якого було виключення мене з ради ...
  3. Влада Чернігівщини переконана, що у області з пасажирськими автоперевезеннями все гар

У жовтні 2011 року я надіслав головам Чернігівської облради та облдержадміністрації свою пропозицію щодо забезпечення пасажирських перевезень ...
  4. Будівництво сховища радіоактивних відходів у Чорнобильській зоні

Про будівництво сховища радіоактивних відходів у Чорнобильській зоні забули попередити тих, хто стане сусідом цього об’єкту, а саме мешканців ...
  5. Слід очікувати збільшення хворих на ВІЛ та СНІД?

Слід очікувати збільшення хворих на ВІЛ та СНІД, якщо негайно не дати адекватної відповіді наркоагресії у країні та не покращити профілактику ...

Чернигов    Черниговский городской портал    Черниговская доска объявлений. Объявления Чернигова и области    Энциклопедия Чернигова    Черниговский форум